За нас

За нас Кетъринг,,Привет,,

picture 1 -

Абитуриентски балове
За Вашия бал ще се погрижим с избрано меню и приятна обстановка. Ще посрещнем близките и приятелите Ви и ще направим този миг уникален!


Сватби
Направете ни част от Вашия специален ден! На младоженците предлагаме удобни зали и градини, меню по избор, напитка за добре дошли за всички гости. Можем да Ви съдействаме с декорация, DJ, фотограф, артисти и всичко необходимо за Вашия незабравим празник!

Корпоративни събития
Организирайте Вашето корпоративно събитие при нас. Ресторантите ни предлагат условия за тиймбилдинг активности, конферентни събития с различен профил и капацитет, обучения, коктейли. Ще Ви помогнем в планирането и ще се погрижим за всеки детайл.

picture 2 -

Кулинарно вълшебство всеки ден
Ако обичате добрата храна и вкусовете от различни точки на света, държите на индивидуално отношение, съвременни решения в провеждането на събития и професионалното обслужване, то Кетъринг,,Привет,, e точният партньор за вашия празник.

Споделяме вашите специални моменти с любов, грижа и кулинарен размах, независимо дали ни се доверявате за корпоративни партита, бизнес срещи, сватби, кръщенета, коктейли, семинари, или ви посрещаме за спонтанна вечеря с близки приятели .

С опитният си екип, два ресторанта в столицата и кетъринг компания с традиции, ние ще се погрижи да превърнем всяко ваше посещение в незабравимо изживяване.

picture 3 -
С артистичния си подход, свежи идеи, ентусиазъм и професионализъм Кетъринг,,Привет,, ще Ви помогне да планирате, организирате и изпълните всичко необходимо за Вашето незабравимо събитие. Почувствайте се като гост на собственото си парти и оставете работата на нас.