picture 1 -

Кетъринг Привет има грижата да ви помогне за вашето парти. Планираме цялостна подготовка на всякакъв тип мероприятия, на всякаквъв терен, по всяко време. Най-важното за нас е вашите гости да се чувстват добре. Историята за нас е 30 годишен опит в ресторантьорство, и знаем как да го направим. Организирането на всяко едно събитие за нас е задължение, в което влагаме много желание, свежи идей, иновации, доказани професионални умения съобразени с вашите изисквания и бюджет. Правили сме го много пъти, ще го правим и сега, и няма да спрем да го правим - да даваме за успеха на клиентите си. Ако вашето парти, повод, обяд, вечеря, мероприятие е при нас, то вие сте убречен на успех! Нашите коктейлни хапки и кетъринг меню се приготвя от екип професионални майстори готвачи. Желаете да почерпите за вашия празник колегите си на работно място или приятели и роднини в семейна обстановка, ние можем да организираме вашето събитие и да ви доставим вкусна коктейлна храна за всякакъв повод. Като допълнение можем да ви осигурим необходимия инвентар или професионално обслужване. Направете заявка до 72 часа преди датата на Вашето събитие. Доставката е безплатна за София, а минималната стойност на поръчката Ви трябва да е 200 лв. Нашата храна се доставя в еднократни индивидуални опаковки в конкретен час, посочен от Вас.

picture 2 -

Предстои Ви абитуриентски, абсолвентски или маскен бал. Ние имаме богат опит в организирането на подобни събития и можем да ви предложим цялостна реализация на всякакъв тип балове. С артистичния си подход, свежи идеи, ентусиазъм и професионализъм ще Ви помогне да планирате, организирате и изпълните всичко необходимо за Вашето незабравимо събитие. Почувствайте се като гост на собственото си парти и оставете работата на нас. Аромат на прясно печено месо, вкусни салати и ястия, бира и много емоции с приятели. Ние можем да ви предложим богат набор от тенти, градински инвентар, скари на дървени въглища и тематична декорация за едно истинско BBQ изживяване.

picture 3 -

Вашата кетъринг фирма! Вашият надежден партньор при организацията на запомнящи се кафе паузи. Независимо дали става дума за бизнес или научна конференция, обучителен семинар, изложба, тиймбилдинг, презентации или друг формат, кафе паузата е задължителна част от програмата. Протоколът за тези събития изисква да направите комплимент на гостите си или на служителите, като им осигурите чаша силно кафе, дребна почерпка и достатъчно време за отдих между сесиите. Ние от Кетъринг,,Привет,, ще се погрижим за всичко това, като изготвим подходящо и блазнещо меню, създадем нужната релаксираща атмосфера и предложим разнообразие от освежаващи напитки. Нашите специалисти ще огледат пространството, в което се провежда събитието, ще създадат уютен кът, в който гостите и служителите Ви да се насладят изцяло на нещо вкусно за хапване и подкрепа, съчетано с напитка по техен избор. Ще предложим мястото, ще осигурим храната, оборудването, обслужването. Ще направим оригинална декорация по Ваш вкус с красиви цветя и орнаменти. Ще се погрижим и за Вашето добро настроение с подходящото музикално оформление.